Κοσμοναύτες εσωτερικού διαστήματος

Κοσμοναύτες εσωτερικού διαστήματος- οἷα τὰ ἄνω, τοιαῦτα τὰ κάτω” Αθήνα - Βρυξέλλες - Τόκιο Ιούνιος 2018

Ο Γιώργος Τσεριώνης συμμετέχει στην ομαδική έκθεση με τίτλο ‘’Κοσμοναύτες εσωτερικού διαστήματος- οἷα τὰ ἄνω, τοιαῦτα τὰ κάτω’’, που παρουσιάζεται τον Ιούνιο του 2018 σε τρεις πόλεις: Αθήνα – Βρυξέλλες – Τόκυο, σε συνεργασία με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το Μουσείο Ηρακλειδών και το εργαστήριο Pearl του Τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με τρεις παράλληλες εκθέσεις/παραστάσεις στην Αθήνα, τις Βρυξέλλες και το Τόκιο.

Giorgos Tserionis

Η Μνήµη της Επανάστασης – Σύγχρονοι Έλληνες εικαστικοί

Ο Λεωνίδας Γιαννακόπουλος και ο Γιώργος Τσεριώνης συμμετέχουν στην έκθεση «Η Μνήµη της Επανάστασης – Σύγχρονοι Έλληνες εικαστικοί» που θα παρουσιαστεί σε συνδιοργάνωση του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης και της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών από τις 12 Φεβρουαρίου έως τις 14 Απριλίου 2018.

revolution

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή του Λεωνίδα Γιαννακόπουλου στην ομαδική έκθεση με τίτλο ‘’See if you can fit it on the paper’’ και επιμέλεια Ματίνας Χαραλάμπη στην U.F.A.P Gallery

Gallery, Ζαν Μωρεάς 40, Αθήνα.    

Διάρκεια έκθεσης: 24 Οκτωβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2017

Συμμετέχουν: Κατερίνα Χρηστίδη, Βασίλης Γεροδήμος, Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη, Χρήστος Γιαννόπουλος, Μαρία Ευσταθίου, Κορνήλιος Γραμμένος, Δημήτρης Τάταρης, Αντώνης Καπνίσης, Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, Στρατής Ταυλαρίδης, Κώστας Χριστόπουλος.       

Leonidas Giannakopoulos The key holder ink on paper 205x165cm

Λεωνίδας Γιαννακόπουλος, The key holder, μελάνι σε χαρτί, 20,5x16,5cm

Συμμετοχή του Γιώργου Τσεριώνη στην 7η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης του Πεκίνου

«Το Σώµα – Η Ψυχή – Ο Τόπος. Σύγχρονοι Έλληνες Καλλιτέχνες»
Έκθεση του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης στο Εθνικό Μουσείο Τεχνών της Κίνας στο πλαίσιο της 7ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης του Πεκίνου
24 Σεπτεµβρίου - 15 Οκτωβρίου 2017

Η Ελλάδα συµµετέχει ως τιµώµενη χώρα στην 7η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης του Πεκίνου, στο πλαίσιο του Έτους Πολιτιστικών Ανταλλαγών και Συνεργασίας Πολιτιστικών Βιοµηχανιών Ελλάδας-Κίνας. H  Υπουργός Πολιτισµού και Αθλητισµού, Λυδία Κονιόρδου θα είναι η κεντρική οµιλήτρια στα εγκαίνια της 7ης Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης του Πεκίνου στις 24 Σεπτεµβρίου 2017, στο παράλληλο πρόγραµµα της οποίας διοργανώνεται η έκθεση µε τίτλο «Το Σώµα – Η Ψυχή – Ο Τόπος. Σύγχρονοι Έλληνες Καλλιτέχνες». Φορέας διοργανωτής της έκθεσης η οποία θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Μουσείο Τεχνών στην κινεζική πρωτεύουσα µε τη συµµετοχή 27 σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών είναι το Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε Περισσότερα

Συμμετοχή του Γιώργου Τσεριώνη στην 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης "Φαντασιακές Εστίες"

5 καλλιτέχνες δίνουν ραντεβού στην 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης. Ένα ταξίδι σε τέσσερις ηπείρους και 36 χώρες υπόσχεται στους επισκέπτες της η 6η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης με θέμα «Φαντασιακές Εστίες / Ιmagined Homes», μέσα από τα έργα 95 καλλιτεχνών και ομάδων, που συμμετέχουν στη φετινή κεντρική έκθεση και το φεστιβάλ περφρόαμνς της διοργάνωσης.

Διαβάστε Περισσότερα

100 χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση

Συμμετοχή του Γιώργου Τσεριώνη στην έκθεση Σύγχρονοι Έλληνες Εικαστικοί - 100 χρόνια μετά την Οκτωβριανή Επανάσταση στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη.

 

IMG 1613   IMG 1646   IMG 1627